TTC Smash Heusden

LK 16

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Week 18

E-mail Afdrukken PDF

Stokrooie A - Heusden A : 8 - 8

Verslag Stokrooie A - Heusden A

Met een 9 op 9 en een stevige derde plaats in de stand, vertrokken we vol goede moed naar Stokrooie. Doordat Ben niet kon spelen en Paul moest versterken in de B-ploeg hadden we onze voorzitter mee als invaller. We startten schitterend aan de avond met winst van Wouter tegen Bruno (op papier de sterkste C0 in de reeks). We liepen dan ook snel uit tot 1-5. We verwachtten daarna 2 vlotte winstmatchen van Wouter, waardoor de winst ons niet meer kon ontglippen. Dit liep even anders en Wouter verloor match 2 en 3. De warmte in het lokaal speelden hem parten. Marc vocht voor wat hij waard was, maar verloor nipt van Vangenechten (C4) met 13-11 in de vijfde set. Zo was het toch ineens 5-5 ipv van 3-7. Alles te herdoen. Daarna weinig verrassingen en bij 7-7 kon het alle kanten uit. Frederik begon matig aan zijn laatste match en stond onverwacht 2-0 achter. Hij kwam echter terug tot 10-10 in de 5de set. Het geluk lag bij de zijn tegenstander, die met 12-10 voor een stunt zorgde. Jimmy was daarnaast sterk gestart en stond 0-2 voor in sets. Het werd een match op het scherpst van de snee. De eerste matchbal was een feit in de 4de set, maar Bruno (voormalig B-speler) bleef in de wedstrijd. Na een ijzingwekkende 5de set trok Jimmy de set naar hem toe met 11-13. Zo werd het 8-8 en bleven we met gemengde gevoelens achter. Een paar duvels (het bier hadden we al opgedronken) later konden we toch weer wat meer relativeren. Wouter en Jimmy trokken nog verder de nacht in, terwijl Frederik en Marc hun bed opzochten. Het verschil moet er zijn.

Jimmy

Paal C - Heusden B : 5 - 11

Paal D - Heusden C : 12 - 4

Paal E - Heusden D : 13 - 3

Verslag Paal E - Heusden D

De D ploeg had het moeilijk om een volledige ploeg op te stellen omdat Natanaël in de C ploeg Jos moest vervangen. Uiteindelijk kon Steven toch meespelen en was het probleem van de ploegopstelling opgelost. De match begon met Ludo tegen Jelle Tips(E0) en Selahattin tegen Jelle Van Roy(E0). Ludo speelde goed maar verloor in de 4de set nipt met 11:9. Selahattin won wel met 1:3. De volgende wedstrijden waren Steven tegen Gunter(D6) en Ivo tegen Geert(D6). Ivo kon af en toe goed spelen maar verloor met 3:0. Steven speelde heel goed, hij kon met 1:3 winnen. Dus het resultaat was 2:2. Maar de volgende wedstrijden werden moeilijker. Wij verloren bijna alles behalve dat Steven nog 1 wedstrijd kon winnen tegen Geert(D6). In de daaropvolgende wedstrijd moest Ludo tegen Geert(D6) spelen. Ludo was eerst 2:0 voor maar de vierde set verloor hij nipt met 15:13. Daarna werd de 5de set moeilijk voor hem, hij verloor met 3:2, een pijnlijke nederlaag voor Ludo. Het eindresultaat : 13:3. Het coronavirus heeft nog niet veel invloed op onze tafeltennis-wedstrijden. In de 2020 ITTF Qatar Open van de voorbije week gaven de spelers – volgens officieel advies - na de wedstrijd geen hand aan elkaar en aan de scheidsrechters.

Steven Gong

Schulen B - Heusden A (jeugd) : 7 - 3

Verslag Schulen B  - Heusden A

Zaterdag 8 maart ging Ludo mee naar Schulen om Daan, Yorn en Thibault bij te staan in deze strijd. Bij het vertrek al enig misverstand, Ludo dacht dat hij Daan moest ophalen aan de sporthal, omdat Thibault en mama zelf reden en ook Yorn met zijn mama. Bleek nu dat ook Daan’s papa mee ging supporteren en zij samen carpoolden. Oke. Net vertrokken, even stoppen om te vragen hoe we best reden omdat er in Genenbos nog gewerkt wordt aan de weg. Via verschillende routes geraakten we er dan toch op tijd. Daan en Yorn begonnen al dadelijk op te warmen en Thibault kon tegen Ludo inspelen, want die had natuurlijk zijn palet ook mee voor dit moment. Pa en mama’s warmden zich ondertussen op met een kopje koffie in de cafetaria. Maar bij het begin van de wedstrijd verhuisden ze toch naar een bank op de zijlijn van het speelveld om de jongens van nabij te kunnen aanmoedigen. Thibault en Yorn startten sterk tegen NG’s Yannick en Daan VDB. In resp. 4 en 5 sets wisten ze te zegevieren. Voila, de toon was gezet. Onze Daan moest nu wel laten zien dat hij uit hetzelfde hout was gesneden. Helaas kon hij enkel in de 2de set even een vuist maken tegen E6 Eppo (16-14). Daarna volgde wel een reeks verlies-matchen met telkens 3-0. Maar Daan wist toch nog een setje mee te pikken tegen Yannick en verloor dan ook maar nipt. Het dubbelspel met Thibault en Daan was spannend, maar af toe wat chaotisch wat betreft het wisselen bij de tegenstanders bij een nieuw opslag. En soms een beetje discussie wanneer de scheidsrechter van dienst Eppo zich vergiste. Yorn wou toch nog even laten zien dat het beter kon en wist zijn laatste match in 4 sets te winnen tegen Yannick, na de eerste set verloren te hebben met 13-11. Thibault deed daarna nog zijn best tegen Eppo, maar die was te sterk. Alleen de uitslag was niet plezant, maar de rest wel. Goed en fair en met plezier gespeeld, zodat ook de supporterende ouders zagen dat het de moeite waard was om de nieuwe sport van zoonlief te steunen.

Ludo

Vriendenmatch in As

Jos en enkele ouders reden zaterdag 8 maart met 5 van onze jongste leden en Bryce naar As voor een vriendenmatchke tegen hun benjamins en miniemen en wat oudere tegenstanders voor Bryce. Spring in ’t veld Joël wist zelfs zijn 3 tegenstanders te vloeren. Bryce, Ward en Sander konden elk 2 overwinningen in de wacht slepen en Vince en Giel kregen er toch ook elk 1 eentje op de knieën. Blijkbaar was het zeer plezant geweest en komen die van As ook nog eens bij ons langs voor een revanchke…

 

Laatst aangepast op maandag, 09 maart 2020 11:36  

Nieuwsflits

Door deze corona situatie gaat het clubkampioenschap, voorzien op paaszaterdag 11 april 2020, niet door.

Main Menu

VTTL gegevens

Gebruikersmenu


Wie is online

We hebben 2 gasten online

Organisaties