TTC Smash Heusden

LK 16

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Week 04

E-mail Afdrukken PDF

Uitslagen week 04

Dilsen A - Heusden A : 6 - 10

St Truiden C - Heusden B : 0 - 16 (FF)

Lanaken C -  Heusden C : 8 - 8

Verslag Lanaken C - Heusden C

Afgelopen donderdag kregen we de melding dat Sint-Truiden forfait gaf voor de wedstrijd tegen de B-ploeg. Onze interclubleider zag nu de kans schoon om onze C-ploeg te versterken. Patrick D en Marc werden door geschoven naar onze C-formatie en Rudi de laatste weken in goede doen, kreeg de voorkeur op Steven W.

Vol goede moed trokken we dan ook naar Lanaken waar Johan ons al stond op te wachten.

Na het inspelen hadden we al dadelijk door dat het geen gemakkelijke avond ging worden. We moesten het opnemen tegen broer (D0) en zus (D2) Kovtoun en verder nog Peter (D0) en Roel (D0). We hoorden van de mensen aan de toog, dat de familie Kovtoun een privé-trainer in huis hadden genomen, nl. trainer niveau B, dhr. Bauwens, die zelf een klassement B0 heeft. Er werd gezegd dat ze drie dagen per week drie uur per dag werden getraind.

Na de eerste ronde stond de stand 2-2. In de tweede ronde liep het fout en was het enkel Rudi die zijn wedstrijd kon winnen. Stand 5-3. De achtervolging kon ingezet worden. Het liep niet zoals voorzien, want er werd telkens een gewonnen en een verloren, zodat de stand 6-4, 7-5 en 8-6 werd. De koppen werden bij elkaar gestoken en onze trainer Patrick E. gaf ons de nodige info om toch nog een gelijkspel uit de brand te slepen. Patrick won zijn wedstrijd vrij gemakkelijk, maar Marc had zijn hadden vol met een verloren eerste set. Gelukkig kon hij de wedstrijd nog winnen, zodat de eindstand 8-8 werd. Een stand waar iedereen mee kon leven.

Overwinningen : Rudi 1, Johan en Patrick 2, Marc 3.

Je verslaggever Marc

 

Stokrooie C - Heusden D : 13 - 3

Laatst aangepast op maandag, 08 oktober 2018 18:50  

Wie is online

We hebben 19 gasten online

Organisaties